ADRIA BIKE SHOW 2019

18. april – 22. april 2019

Za vse ljubitelje kolesarstva smo za letošnje velikonočne praznike v Kopru pripravili Adria Bike Show – kolesarski dogodek.

Blago mediteransko podnebje in neokrnjene istrske kolesarske trase so kot nalašč za otvoritev letošnje kolesarske sezone.

Adria Bike Show je namenjen tako izkušenim kot rekreativnim kolesarjem vseh starosti, ki se bodo lahko z izkušenimi vodniki podali na dnevno vodene kolesarske izlete po Parenzani. Nepozabna dogodivščina s kolesi vas bo popeljala skozi gozdove, tunele, mostove in vasice čudovite Istre, povsem odmaknjene od cestnega vrveža.

 13549088_1025244444261496_1998051609_o

V letošnjem letu vam bodo predstavili obilico profesionalnih koles nemškega proizvajalca Silverback, od Cestnih, MTB in Trekking koles do uličnih Hybrid-ov in E-koles. Ta bodo na voljo kot testna kolesa, ki jih lahko povsem brezplačno preizkusite na relaciji Koper – Izola.


SILVERBACK LOGO WITH FLAG FINAL--01

Dnevne vodene kolesarski izlete bodo pripravljene po vaših sposobnostih in željah. Po končanem izletu se bomo s kombiji vrnili nazaj na štartno mesto, kjer bo ob zasluženi pijači in pokušini domačih dobrot sledilo druženje in izmenjava vtisov.

Tokom prireditve Adria Bike Show bo poskrbljeno za dnevne tematske zabave z glasbeno spremljavo in animacijo,  bogate nagrade in ostale športne aktivnosti kot so odbojka na mivki, SUP, kajak, ipd.

Tudi na najmlajše nismo pozabili. V času vašega kolesarjenja se bodo otroci lahko udeležili različnih delavnic pod varnim in strokovnim vodstvom.

Med prireditvijo bo na voljo tudi izposoja kolesa in ostale kolesarske opreme, izkušeni kolesarski vodniki in mehaniki pa bodo poskrbeli, da bo vaš oddih kar se da prijeten.

V neposredni bližini dogodka je tudi veliko parkirišče, kjer lahko nemoteno pustite vaše vozilo.

Sesta
Program in prijavnica bosta objavljeni v kratkem!

Se vidimo v Kopru!