Ljubitelji kolesarjenja, POZOR!

 

V prihajajoči sezoni 2019 smo za vas pripravili nova vrhunska testna kolesa nemškega proizvajalca SILVERBACK.

Tokrat lahko v našem testnem centru v središču Kopra izbirate kar med 7 različnimi modeli Silverback koles, pripravljenih, da se z njimi podate na raziskovanje slovenske Obale.

 

1  2  3  20181212_141002

SILVERBACK LOGO WITH FLAG FINAL--01

20190115_102720

Za več informacij o naši ponudbi testnih koles Silverback vas vabimo, da prelistate naš katalog

 

 

V kolikor bi želeli testno kolo preizkusiti z našim izkušenim in licenciranim kolesarskim vodnikom, vas vabimo, da se udeležite enega izmed naših kolesarskih izletov.

Več informacij o ceni najema in kolesarskih izletov najdete TUKAJ.

REZERVACIJE:

Za rezervacijo najema testnega kolesa in/ali kolesarskega izleta Izpolnite PRIJAVNICO, pišite na info@udosport.si, pokličite na tel.:00386-41-600-742 ali pa se zglasite v naši pisarni KoperTrips na Župančičevi ulici v Kopru.

Splošni pogoji najema koles:

  • Uporabnik se zaveže, da bo z izposojenim kolesom oz. kolesarske opreme ravnal skrbno in po uporabi vrnil v enakem (brezhibnem) stanju, kot je bilo dano v izposojo.
  • Uporabnik je v celoti odgovoren za izposojeno kolo oz. kolesarsko opremo in v celoti krije morebitno nastalo škodo v času izposoje.
  • V primeru kraje kolesa oz. kolesarske opreme se uporabnik zaveže, da v celoti krije strošek v vrednosti nakupa novega kolesa.
  • Najemodajalec za škodo povzročeno kolesu oz. kolesarski opremi, škodo povzročeno tretji osebi s strani uporabnika izposojenega kolesa, krajo kolesa oz. kolesarske opreme v času izposoje ne odgovarja.
  • Za izposojo kolesa oz. kolesarske opreme mora uporabnik predložiti veljavni osebni dokument.