Orange Bike Tour 2020

Pomladno toplo sonce prebuja naravo iz zimskega spanca in vabi, da se ob jutranjih žarkih napolnimo z energijo tudi mi.

Vabimo vas, da se nam pridružite na spomladanskem kolesarskem izletu Orange Bike Tour 2020, ki se bo odvijal v soboto, 25. aprila 2020.

Tokrat se bomo po jantarno obarvani kolesarski progi podali na enogastronomsko kolesarsko popotovanje vzdolž Šavrinskega gričevja vse do slikovite doline reke Dragonje. Izlet čudovitih razgledov in izvrstnih okusov je primeren tako za izkušene kot rekreativne kolesarje.

Da se na kolesarski izlet podate v stilu, vas bomo opremljeni s praktičnim in prikupnim darilom, ki ga boste prejeli ob registraciji. Na dan izleta bo možna tudi izposoja kolesa, med katerimi bodo na voljo tudi vrhunska kolesa nemškega proizvajalca Silverback. Ker je število Silverback koles omejeno, bodo le-ta na voljo samo ob predhodni rezervaciji.   

Program

09:00; Zbrali se bomo pred izbrano osmico v bližini Kopra, kjer nas bo pričakala pijača dobrodošlice. Po registraciji se bomo spoznali v vodnikom, se opremili s prikupnim kolesarskim darilom in se podali na pot

10:00; Odhod na izlet po Šavrinskem gričevju in dolini reke Dragonje

14:00; Preizkušanje belo, rdeče, rožnato in oranžno obarvanih vin pri lokalnemu vinarju

15:00; Po izletu bo sledino kosilo in druženje v izbrani osmici, kjer se bomo ob zasluženih dobrotah okrepčali in izmenjali vtise.

Udeležba: 30€ na osebo (lastno kolo) oz. 40€ na osebo (naše kolo)

V ceno vključeno: vodeni kolesarski izlet, zavarovanje, osvežilna pijača dobrodoščice, kolesarsko darilo, kosilo v izbrani osmici, 3x degustacija vin.

Število udeležencev je omejeno, zato vas pozivamo, da si pravočasno zagotovite mesto in izpolnjeno prijavnico pošljete na office.vitalcare@gmail.com oz. info@udosport.si najkasneje do 11:00 ure, 23. aprila 2020.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi na tel. št. +386 (0)41 600-742

Lepo vabljeni!